Houten terras laten installeren? Hardhouthandel Paulussen is gespecialiseerd in tropisch hardhout voor houten tuinpoorten. Ons familiebedrijf heeft zo reeds mogen instaan voor het aanleveren van houtsoorten doorheen de Benelux. Vraag online een gratis offerte aan.

Houthandel Paulussen levert de mooiste tropische hardhoutsoorten voor houten tuinpoorten. Nee, zelf plaatsen we geen tuinpoorten, maar we brengen je wel graag in contact met de juiste aannemer. U kan rechtstreeks bij ons de benodigde planken en balken aankopen en wij beloven dat u hierdoor enorm zal besparen op de totaalprijs van uw project.

Omdat wij snelle leveringen willen garanderen, hebben wij steeds een grote voorraad tropisch hardhout in opslag liggen. Daarbovenop garanderen wij u de beste prijs, omdat wij op maat gemaakte pakketten kunnen samenstellen.

Niet elke Houthandelaar is in de mogendheid om tropisch hardhout op maat te zagen. Daarom bieden ze enkel vaste pakketten en afmetingen aan waar men niet van af wil wijken. Het resultaat is dat u met een overschot aan hout zit die u niet kan gebruiken en die een flinke hap uit uw budget nemen.

Houthandel Paulussen beschikt over meerdere houtbewerkingsmachines. Daarom kunnen wij hardhouten planken herzagen in de door u gewenste afmetingen en aantallen.

Een Houten Tuinpoort, Wat Kost Dat?

houten tuinpoort

Een houten tuinpoort laten installeren brengt een aantal kosten met zich mee. 

Aangezien wij op maat gemaakte pakketten aanleveren voor particulieren en zakelijke klanten zijn onze prijzen gebaseerd op de desbetreffende eisen voor dat pakket.

Bovendien varieert de prijs van tropisch hardhout van periode tot periode en is deze afhankelijk van de schaarste op dat moment. Het is daarom moeilijk om één algemene prijs online te plaatsen. 

Onze medewerkers zijn vakmensen met de benodigde kennis om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid hout en materialen in huis heeft. Daarom voorzien wij u graag van een gratis offerte voor een op maat gemaakt pakket voor uw houten tuinpoort.

De Voor- en Nadelen van een Houten Tuinpoort

Hout is een erg origineel bouwmateriaal voor een tuinpoort. Het is een erg populairste keuze voor residentiële woningen. Aangezien het zo'n populair product is geven we je graag de voor- en nadelen van een houten tuinpoort mee. Zo kan je het vergelijken met andere materialen die op de markt zijn.

Voordelen

 1. Het is authentiek en heeft een natuurlijke warmte
 2. Het ruikt goed
 3. Het ziet er natuurlijk uit (omdat het dat ook is)
 4. De meeste tropische hardhoutsoorten zijn veel duurzamer dankzij hun natuurlijke hardheid
 5. Sommige hardhoutsoorten hebben een mooie, natuurlijke vergrijzing

Nadelen

 1. Enkele houtsoorten kunnen duur zijn
 2. Als je goedkoper hout niet onderhoud gaat het barsten en/of scheuren
 3. De prijs is naar gelang de beschikbaarheid

Houten Tuinpoorten

Bij Houthandel Paulussen hebben we alles dat u nodig heeft om een schitterende houten tuinpoort te laten maken. Daarbovenop kan u kiezen uit verscheidene houtsoorten. Populaire afwerkingen gebeuren in Padoek, Afrormosia of Ipé.

Neem een kijkje naar ons overzicht van de houtsoorten in ons assortiment om uw keuze te kunnen maken. Bepaalde houtsoorten raden wij meer aan voor een houten tuinpoort dan andere, daarom voorzien wij u graag van een offerte voor:

 • Padoek prijs m2
 • Bamboe prijs m2
 • Ipé prijs m2
 • Afrormosia prijs m2
 • Massaranduba prijs m2
 • En nog veel meer...

Hardhouthandel Paulussen

Als een gespecialiseerde hardhouthandel, kan Houthandel Paulussen u helpen in het uitkiezen van houtsoorten voor al uw binnen- en buitenshuis projecten. Als u van plan bent om een project met tropisch hardhout uit te voeren, kunnen wij u voorzien van kwaliteitsmateriaal en uitstekende service tegen de beste prijs. Vraag vandaag uw offerte aan.